Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hidegháború emberek ellen vasfüggönyös Médiától
  2014-02-22 08:14:10, szombat
 
  A média berendezte születésem kezdetét nácik sánta vörös botos Braun ikerház Istálló-Jézus-Vénusz kezdetét a Pszichografológiai okkultista Bertalan utcának Sátoraljaúűjhelyen a médiával együtt a német-magyar zsidók kezdetével, egykori sárga focizó Jehova japán kutyájukkal.

Ez ment egy pár évig, miközben az elme a zsidók helyett folyamatosan engem gyilkolt, mint a vasbabilon kommunistáinak nyomorultként létrehozott termékenységi törzsei helyett a Fejezetek a szexualitás Oláh könyv szerinti egykori darwinista - itt jártak 1964-ben -, jungista, freudista, viktóriánus és nudista Púder pusztítóval állandóan ismételt korait az elmeosztályoknak, így törtek össze a zsidó perverz Woody Allen, a termékenységi nemi vesszős törzs helyett, de a többit is végrehajtották, mint a Jókai utcán 1972-ben cigányság elvitelével, amik beállították őket Indiából azt a törzset, amelyik varrát dug magának oda házasélet helyett, ekkor jártak Brigitte Bardot Pszichografológiai Bardo Halál nép felmentésénél szerepéből, átjöttek ide az állatvédők emberek gyilkosaihoz.

Ellenem állott fel a vasbabilon Johannás református Sátán népe kezdetével a mezőkövesdi Halak szülöttjüknek az elmeosztályról Vörös Oroszlános elmeosztályoknak, mint kommunistáknak. Szaturnuszi Koncczal kezdtek a borsodiak, 1983-ban értek az angol kommunizmus végére, itt kezdtek a Bertalan utcai Pszichografológiai Bencs Marianna babájával a Lila kocsmai miskolci pusztítónak, megtámadtak, mert a börtön Kállai férje babának szólította, a hollóházi fiának az apósa kurvázta. Innen végig kurváztak a borsodiak, 1998. óta ismételnek, ismétlik átírva csonkítással, gyalázatatl az apokaliopszist, mint hidegháborús kommunizmust, amit ellenem folytattak azzal, hogy én vagyok a pöcegödörben Csiba Gábor református dögje helyett a halál népnek. Ez majdnem húsz éve tart az ózdiaknak, azzal, hogy a szabadköműves freudista ufóinak a 666 korláti cigányai lefeküdtek Szentlelken a hegyen, hogy leszállítsák az ufókat. Isten gyermekei korláti Bródy apokalipszis meg lett mentve, nekem lyuggatták össze helyettük mindenemet, mai napit tart a cigányok média anyám apjának sorsától történő ismétlése mindig újabb tehetségkutatókkal, mert a hangom miatt és a szívem miatt tettek tönkre.

Az egykori korokból írásaim alapján felálíltott egyházak Pszichografológiai perverz kivégző elmeosztályokat jelentenek, kivétel nélkül.

Az orosz történelem is itt van berendezve, Árvay is orosz könyvet jelentett, meg a most meghalt Nikell árnyékoskert képviselője, 1998. óta puffasztanak, mert az árnyékoskertnek ez lett megírva. A Farkasok már nyolcvan évesek, melyekről a zsidó vicces könyvben olvastam, hogy azelőtt nem voltak, mivel vaselme csapások, végig táncolták a világot a jövőbe, Holnapba átlépettek magyarok és emberek kivégézőivel, a Zöld Medeiával, amelyik a vasfüggönyt emelte. Most újabb Szűcs szereplője jött ide a Pszichografológiának a kivitt árnyékoskerti egyetemi tanár Gondolatatok a könyvtárban világ-könyvtár képviselője után.

A várost a világ apokalipszis végrehajtása után szétszóratják, mivel könyveiket rajtam hajtották végre.

A vasfüggöny híres emberei euró táncdalfesztiválokon vesznek részt megöregedve, híresek az egész világon. Ide túsznak hozott minket a megyei börtön, Zorán perverz kezdete óta az ortodoxoknak a zsidókkal együtt, ahogyan a Bizottsága Lendvai Ildikónak beállította.

Valamennyi együttes belőlünk állott fel a Vörös Oroszlánból, 1983-ban kezdtek a Lila kocsmai pusztítóval és a rózsakereszteseivel Moldován Nóra Első emeletének a Pszichografológiából, ezután csak kurvák jöttek, visszafelé az időben a Telefongyár Pataki utcai nácijai Pataki névvel, Pataki Ágival a kommunistáknak, Lénártjával a Tatárdomb szőke jehovájának lányával együtt, aki miatt Ádám és Éva sátán népe 1991-ben meggyalázott engem a Mária utcáján a jelenlegi Boldog utcájának Müller Péteréknek Mária evangéliuma alapján egykori Jézus anyjának, amit Vár-heggyel indítottak, hogy várják Jézust Újra várunk rád dalával az Illés apokalipszisnek.

Illés Romániát jelenti, ezért csápolnak neki a Sátán népei. Metro az ortodoxokat, zsidókat jelentette orosz főpap Ízisz ember áldozásával a Pszichografológiából, okkultista egykori protestánsok helyetti emberek gyilkosságával, amiért a börtön felkiáltott 1995-ben Íziszhez érve ismétlésben, hogy az orosz főpap Ízisz néven képviseli magát.

Az Omega, mint szentháromság tagja Benkő adventista fülbevalójával az egész világot jelentette, mivel az adventista könyvek alapján valamennyi egykori kor vallása, kezdve a lutheránusoktól a mostani denevéres száz éves református egyházig mindegyik kor be van rendezve a börtön által, anyám apjának megtámadásának korával kezdtek apokalipszist Presser izraeli legyeivel, debreceniek és környéke kitermelésével a Bertalan utcai árnyékorkert tíz emeleteseivel Kovács Zsuzsa fajtalankodó perverzeivel Katona Klári Matávjától, mint amik jótékonykodnak a babos kendős kutyáival a maffiáknak Révész utcai és zsidó Nyírő kezdetét ismételve a Pszichografológiának a nyomorultak Boross médiájával.

A média a vasfüggönyösöket jelenti az elmeosztályokkal, önvédelemből zárta le vasfüggönnyel a német-magyar zsidókat az én emberekkel együtt történő kihalatásunk miatt. Így rendeztek Ki Mit Tud-okat az elméknek, így mentek el az országból, így párosodnak, támadva, ha torz gyerekük születik az elméknek.

A Járványtemető történelme Jehova kutyával indulva miskolci egykori áldozataival ment tovább filmekben, mint a mexikói halottak történelmével.

Nagy Ferónak Ádám és Éva Csepregi Évájával 1998-ban el kellett volna pusztulnia a korláti cigányteleppel együtt, ha fel akarják a főnix állandó apokalipszisét számolni, nem embereket támadni, mert perverz elmeosztályt jelent nagyfia folytatásával a Pszichografológiának. Kata kocsmai kommunizmusát jelentik Borsodnak. Ekkor hosszabbított a börtön sok-sok Ádámmal, pácini kezdetével a szárnyas betéteknek.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: elmeosztályoknak, elmeosztályokkal, vasfüggönyösöket, lutheránusoktól, apokalipszisnek, árnyékoskertnek, elmeosztályokat, megtámadásának, gyilkosságával, fülbevalójával, kommunistáinak, kommunistáknak, végrehajtották, cigányteleppel, apokalipszisét, kitermelésével, elmeosztályról, jótékonykodnak, apokaliopszist, hosszabbított, szabadköműves, felmentésénél, termékenységi, szülöttjüknek, árnyékoskerti, nyomorultként, kommunizmusát, szentháromság, folytatásával, apokalipszist, emeleteseivel, járványtemető, vasfüggönnyel, történelmével, szétszóratják, fajtalankodó, média berendezte, médiával együtt, német-magyar zsidók, zsidók helyett, vasbabilon kommunistáinak, szexualitás Oláh, zsidó perverz, termékenységi nemi, állatvédők emberek, vasbabilon Johannás, mezőkövesdi Halak, elmeosztályról Vörös, angol kommunizmus, börtön Kállai, hollóházi fiának, apósa kurvázta, Woody Allen, Brigitte Bardot Pszichografológiai Bardo Halál, Vörös Oroszlános, Szaturnuszi Koncczal, Pszichografológiai Bencs Marianna, Csiba Gábor, Zöld Medeiával, Bizottsága Lendvai Ildikónak, Vörös Oroszlánból, Moldován Nóra Első, Telefongyár Pataki, Pataki Ágival, Müller Péteréknek Mária, Jézust Újra, Illés Romániát, Kovács Zsuzsa, Katona Klári Matávjától, Nagy Ferónak Ádám, Csepregi Évájával,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Vannak arcok  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 25  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma  Jó éjt  Facebookon kaptam  Szent György nap  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  A boldogság ült a világvégén  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam  S a dalok tanulsága  Viharban csak az a fa marad ál...  Ázzal aki csak szép  S a dalok tanulsága  Emlék  Beney Zsuzsa - Sirató  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Facebookon kaptam  képre írva  Kellemes esti időtöltést  Ázzal aki csak szép  Maradék idő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A végzet az  A fák lelke  Életművészet  Facebookon kaptam Krisztinától  A Föld napja  Facebookon kaptam  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  William Shakespeare idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Az embernek a társa: hiányzik.  Pillangó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Fodor Ákos költő,  Ünnepelj csak  Naplemente  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  A Föld napja  Idézetek a barátságról  Facebookon kaptam  A hét szűk esztendő  Április 22. a Föld napja,  Facebookon kaptam  Lábad nyomát megőrzi a föld.  William Shakespeare idézet  Sokkal bölcsebb a természet,  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Paul David Tripp Április 25  Paul David Tripp Április 25  Volt egy...  Facebookon kaptam  A fenyő nem szép fa, (...)  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Amit átélünk,  Gárdonyi Géza - Április végén  Föld napja április 22  Pillangó  Szent György nap  Facebookon kaptam  Sokkal bölcsebb a természet,  Facebookon kaptam  Kellemes esti időtöltést  Gondolatok az életről és szere...  Naplemente  A fák lelke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 23  Facebookon kaptam  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az elfogadásnak...  Paul David Tripp Április 26  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia 
Bejegyzés Címkék
média berendezte, médiával együtt, német-magyar zsidók, zsidók helyett, vasbabilon kommunistáinak, szexualitás Oláh, zsidó perverz, termékenységi nemi, állatvédők emberek, vasbabilon Johannás, mezőkövesdi Halak, elmeosztályról Vörös, angol kommunizmus, börtön Kállai, hollóházi fiának, apósa kurvázta, pöcegödörben Csiba, halál népnek, szabadköműves freudista, cigányok média, hangom miatt, szívem miatt, egykori korokból, orosz történelem, most meghalt, zsidó vicces, vasfüggönyt emelte, kivitt árnyékoskerti, könyvtárban világ-könyvtár, világ apokalipszis, vasfüggöny híres, egész világon, megyei börtön, zsidókkal együtt, jelenlegi Boldog, börtön felkiáltott, orosz főpap, egész világot, adventista könyvek, mostani denevéres, börtön által, babos kendős, maffiáknak Révész, nyomorultak Boross, vasfüggönyösöket jelenti, német-magyar zsidókat, mexikói halottak, korláti cigányteleppel, főnix állandó, börtön sok-sok, szárnyas betéteknek, elmeosztályoknak, elmeosztályokkal, vasfüggönyösöket, lutheránusoktól, apokalipszisnek, árnyékoskertnek, elmeosztályokat, megtámadásának, gyilkosságával, fülbevalójával, kommunistáinak, kommunistáknak, végrehajtották, cigányteleppel, apokalipszisét, kitermelésével, elmeosztályról, jótékonykodnak, apokaliopszist, hosszabbított, szabadköműves, felmentésénél, termékenységi, szülöttjüknek, árnyékoskerti, nyomorultként, kommunizmusát, szentháromság, folytatásával, apokalipszist, emeleteseivel, járványtemető, vasfüggönnyel, történelmével, szétszóratják, fajtalankodó, csonkítással, gyilkosaihoz, perverzeivel, áldozataival, önvédelemből, beállították, kihalatásunk, hidegháborús, pöcegödörben, árnyékoskert, elmeosztályt, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1654
  • e Hét: 9127
  • e Hónap: 15368
  • e Év: 67634
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.